| Nanukés Elemental Shaman | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nanukés Scout
Poèet pøíspìvkù : 6 Body : 54118 Reputace : 0 Join date : 30. 01. 10
| Předmět: Nanukés Elemental Shaman Sat Jan 30, 2010 6:07 pm | |
| Nick/Charakter: Nanukés v minulosti Burningtorch kúpil som acc 6. Januára. Práve preto rename. Váš věk: 20 čoskoro 21 Rasa/Charakter/Specializace:Tauren/shaman/elemental Profese: Engi/letherworking Váš gear: Full Furious/Relentless doplňky Rank/Titul: Rival Nejvyšší dosažený rating: 1994 raiting som zvýšil s 1893 a potom bol konec sezoný sme hrali až do konca dokedy sme mohli ale už sme nestihli mno. Link na armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Nanuk%C3%A9sProč chcete do guildy? Hľadám pvp komunitu, pve už nechodím a venujem sa len pvp aj v minulosti som hrával pvp za svojho starého shamana s nickom Nanucik ale uz je predaný a premenovaný Tento char nemám dlho ale shaman sa nezabúda je to ako bicyklovanie Budete se zapojovat do našich PvP Akcí? Určite som len pvp hráč hlavne to pve si zájdem len ked padá nejaký itemík do pvp alebo aj kôli frost emblémom. V tej 3v3 som zostal preto lebo sa poznám stými típkami. Nie osobne ale z wow hlavne kapa.[warior] | |
|
| |
Đugro General
Poèet pøíspìvkù : 98 Body : 56805 Reputace : 6 Join date : 06. 06. 09 Location : Kosice
| Předmět: Re: Nanukés Elemental Shaman Sun Jan 31, 2010 12:50 am | |
| zatial by si nebol pre guildu ziadnym prinosom, mozno ked das v novej seasone nejaky rating ...ale zatial som proti | |
|
| |
Akaforty Admin
Poèet pøíspìvkù : 379 Body : 70294 Reputace : 13 Join date : 06. 06. 09 Age : 32 Location : Morava
| Předmět: Re: Nanukés Elemental Shaman Sun Jan 31, 2010 1:28 am | |
| | |
|
| |
Đugro General
Poèet pøíspìvkù : 98 Body : 56805 Reputace : 6 Join date : 06. 06. 09 Location : Kosice
| Předmět: Re: Nanukés Elemental Shaman Sun Jan 31, 2010 12:32 pm | |
| toho mounta by som si čorknul tež ..jebať pvečkarov | |
|
| |
Nanukés Scout
| Předmět: nanukés Sun Jan 31, 2010 12:37 pm | |
| Vítam nemohol som skôr odpísať. Prečo nepoužívam acc burningtorch? Ako som písal v prihláške kúpil som acc 6. Januára a až keď si mi napísal že som na čiernej listine v ingame [včera si mi to písal keď si skladal akaforty ICC 25] som bol dosť prekvapený ja stým nič nemám. A onyx som nebol ešte nikdy.
Môjho starého ele shamana som hrával od začiatku tbc a v starom wow som ešte nehrával. Predchádzajúci majiteľ accountu ma neoboznámil že tam je onyxia drake ani som to nevedeľ až keď mi požičal acc. Rátal som to ako bonus pri kúpe a bol som len rád. A bol som dosť rád aj preto lebo len tí mounti majú celkom high cenu a rátal som stým že asi nevie akú to má cenu a kedže som sa dozvedeľ že je ukradnúta tak takú cenu ani nemá, ale nekupoval som ho kôli drakovi ale kôli tomu že nemám chuť sa učiť new class ale preto že shaman je proste srdcovka.
Vážne som nevedeľ že som na tej čiernej listine.
Uznám nie som prínosom pre guildu ako písal Dugro ale nejaký ten brain mám a v daľšej sezóne určite nesklamem. Raiting pôjde určite up. A proste milujem eventy, je to funny a ako som si kukal video na achiv ressilience victory sa mi páčilo [bolo to funny] Dnes som v práci tak budem čakať na Vašu odpoveď. Zatiaľ ahojte. | |
|
| |
Nanukés Scout
| Předmět: nanukés Sun Jan 31, 2010 12:49 pm | |
| Nechápem tvoju otázku akaforty. Vysvetli prosim ťa ja som ti popísal len moj acc vo wowku ale to som už písal v prihľáške takže nvm teraz. | |
|
| |
Nanukés Scout
| Předmět: nanukés Sun Jan 31, 2010 1:15 pm | |
| už som pochopil na čo si narážal. Ako som si prehliadal prihlášky iných ľudí som narazil na Burningtorch [skapem ]. Na to ti neviem čo povedať iba toľko som New hráč, neviem o veľa vecí ohľadom tohto acc iba sa dozvedám new skutočnosti. Ale tak brain mám. Keď som po 3 mesiacoch dokázal zvýšiť ešte aj raiting si myslím že neni zlé. Som sa rozohrával iba v BG síce až dva dni ale tak čo potreboval som to. Je to na Vás či ma príjmete. Ahojte. | |
|
| |
Windie Scout
Poèet pøíspìvkù : 8 Body : 55263 Reputace : 3 Join date : 08. 10. 09
| Předmět: Re: Nanukés Elemental Shaman Sun Jan 31, 2010 2:20 pm | |
| Som absolutne proti, kedysi davnejsie som s nim bol naxx a vtedy mal este enha spec, v craftenych wristoch mal 16 spirit a na otazku -> CO TO TAM OMG MAS? odpovedal lepsie v AH nebolo....mal tam socket bonus z modreho gemu 4 agi takze asi kvoli tomu to tam mal...nepride mi ze tento clovek ma kusok brainu...a hlavne nikdy nedal 2K+., podmienky su jasne pre kazdeho.Nevadia mi ludia ktorych poznam a viem ze maju v hlave aj ked nedali 2K ale uz len kvoli tej prvej vecy PROTI. | |
|
| |
Mysteh Lieutenant General
Poèet pøíspìvkù : 67 Body : 55122 Reputace : 3 Join date : 29. 10. 09 Age : 35 Location : Thunder Bluff
| |
| |
Nanukés Scout
| Předmět: nanukés> windie Sun Jan 31, 2010 3:39 pm | |
| Windie to som ja nebol. Na tom acc som ja nehrával. A do classy sa vyznám. Či ohľadom do PVE alebo PVP ale pve som hrával iba tak sporadicky ked sme nešli areny alebo nebolo čo robiť. A tvoj názor ti neberiem. Ale ak si čítal celú prihlášku tak by si vedeľ. A do classy sa vyznám či ohľadom enha/ele/resto. Ale na resto mám svoj názor ohľadom setapu tahať talenty. Ale tak resto som do areny nehrával, práve preto sa nestarám do specku resto. A enha som hrával v len v TBC. Nikdy viac. | |
|
| |
Đugro General
| Předmět: Re: Nanukés Elemental Shaman Sun Jan 31, 2010 4:28 pm | |
| - Windie napsal:
- Som absolutne proti, kedysi davnejsie som s nim bol naxx a vtedy mal este enha spec, v craftenych wristoch mal 16 spirit a na otazku -> CO TO TAM OMG MAS? odpovedal lepsie v AH nebolo....mal tam socket bonus z modreho gemu 4 agi takze asi kvoli tomu to tam mal...nepride mi ze tento clovek ma kusok brainu...a hlavne nikdy nedal 2K+., podmienky su jasne pre kazdeho.Nevadia mi ludia ktorych poznam a viem ze maju v hlave aj ked nedali 2K ale uz len kvoli tej prvej vecy PROTI.
ty si precitaj cely topic predtym nez neco napises :X | |
|
| |
Dzifo Grunt
Poèet pøíspìvkù : 10 Body : 54323 Reputace : 0 Join date : 10. 01. 10
| Předmět: Re: Nanukés Elemental Shaman Sun Jan 31, 2010 5:05 pm | |
| No ja mozem povrdit ze posty Nanukésa su pravdive, stretavam ho obcas v herni a viem ze acc kupoval zaciatkom januara, takze je new majitel acc a akekolvek nezhody z minulosti boli s inym playerom. Navyse je dost pravdepodobne ze s novej sezone budeme spolu hrat 3x3 takze by som bol urcite rad keby zvazite jeho prijatie | |
|
| |
MirMar General
Poèet pøíspìvkù : 90 Body : 56663 Reputace : 2 Join date : 18. 06. 09 Location : Bratislava
| Předmět: Re: Nanukés Elemental Shaman Sun Jan 31, 2010 10:27 pm | |
| ja som ZA ked sa za neho Dzifo zarucuje tak preco nie | |
|
| |
Akaforty Admin
Poèet pøíspìvkù : 379 Body : 70294 Reputace : 13 Join date : 06. 06. 09 Age : 32 Location : Morava
| Předmět: Re: Nanukés Elemental Shaman Mon Feb 01, 2010 5:25 pm | |
| Takže přijat, lock | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nanukés Elemental Shaman | |
| |
|
| |
| Nanukés Elemental Shaman | |
|