Yazumii
Elemental shaman/ troll/female/lv. 80
Gear: Furious/relesnes+wrathfull in progress-pracuje sa momentalne natom
Vek: 22 povolanie Bowler-praca v Bowlingovom stredisku
www.vegasbowling.skLink na armory:
MAin byvali: HUnter-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Yazumii Alt DK-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Yazummi Ele shaman - Dodam neskor nemam link lebo prebehla migracia s BB na DT so zmenom nicku
NAj. dosiahnuty rank: 1887 v 2v2
1785 v 3v3 s Pvp naabmi
Nieco o mojej minulosti: WOw hrajem na offiku viac nez 2 roky.Samozrejme to bolo az dodnes v podstate Alli.
1. server bol Drak thul guildy Bohemia, Tth a equilibrium.Neskor som dostal pozvanie
od Martasa s Renovatia na server wildhummer kde som bol pol roka raidoval BT+progress SWp
3. Server Burning blade guilda E Q U I L I B R I U M od cias Ulduaru. Dal som s nimi takze kazdy
Hardmode v progrese.Od leviathana az po yoga+1 25mod samozrejme.chybalmi akurat mimiron.
mozte si to overit na mojom DK v achivoch.
Dostal som od Novembra Novu Pracu kde pracujem ako som sa uz zmienil ako Bowler v Bowlingovom centre
kde pracujem 2 dn ia 2 dni mam volno.tym padom NEMAM CAS NA HC progress raidov.Takze od Novembra v
vpostate hraju iba PVP+pve alt runny Icc25 toc25 atd.
Za hordu nepoznam nikoho takze je to premna nove.
Rad by som bol ak by sme mi dali sancu stat sa clenom vasej guildy.
Vzdy som malak na sebe co sa tykalo PVEcka ci na progresoch farmach alebo kde ot bolo potrebne.
Moj gear na shamanovi nieje Najlepsi ale do mesiaca sa vyrovna gearu vasemu.
!!!Prosim neposudzujete ma na Ukor dosiahnuteho raitingu pretoze na BB je malo PVp dobrych hracov ja som zacal hrat minulusezonu neskoro takze som nemal sancu nabrat ful rele gear co sa tyha huntera.!!!
co som stihol to som nabral.
Rad by som s vami chodil Bg premejdy a samozrejme s niekotymi aj Areny.Ak ma spoznate budete vediet ze som spolahlyvy hrat.
Osobne preferujem BRAIN pred Gear score nebo Achivmentami.Vzdy som bol v Top buildach na serveroch co sa tyka PVE a takisto chcem
pokracovat aj ked uz hrajme iba Pvp.ak mate este nejake otazky klidne mi ich napiste whispom urcite odpoviem.
Mozno sa pytate preo s Ali na hordu.Zaali som hral od zaciatku wow a treba spravit zmenu uz som presiteny Allikov.
Ospravedlnujem sa za gram. chyby pisal so mto na notebooku je to trosku nezvyk.
Dakujem za vas cas aj namahu.