Zdravim,jmenuji se Marek,je mi 28, jsem z Prahy.
Hraji za shamana,ktery je jiz dlouho muj main a nejspise asi mainem nadobro zustane.V soucasne dobe mam pve resto build a pvp ele build. (pve GS 5900,pvp = Wrath michany s relentless viz armory+pve doplnky)
Co se tyce profesi,tak mam Inzenyra a jewelercraftera. Armory :
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=MaximalityShaman a dalsi jsou moje vlastni postavy,accont puvodni,zalozeny pred nekolika lety.
Zacinal jsem na shadowmoonu v guilde Zdechliny s rougem maxmilian,ktery je jiz nekolik let odlozen... Hrali jsme v te dobe vse co nas bavilo,jak pve tak pvp... Nas pve raid progress byl celkem slusny a rvali jsme se o prvni mista na serveru..
kazdopadne jsme nezastavali ani spatne misto v pvp ktere u nas hralo dost lidi.Kdyz se podivam trosku dozadu tak jsme jeli v te dobe to hlavni .. BG ... AB,Warsong,AV.. Mozna nekdo zavzpomina na premade Zdechlin.. Chripka,Kruana,Nobody,Shade a dalsi...Nezapomenu na fighty s Recipe for hate,Salvation Army,Russian partizans. motion,TTH.. byla to v te dobe fakt zabava..
Tehda bylo celkem HC ziskat High warlorda,ale sposta lidi to zmakla:) ja to dal tehda na rank L.General,na vic jsem nemel cas:)
No.. jak cas plynul a prislo TBC,tak jsem na wow zacinal zavirat vodu a na nejaky cas jsem se odklidil... Po vydani Wolk jsem zas zacal hrat.. prevazne pve,ktere me celkem bavilo.Nicmene jak cas plynul,mesice utikali,tak mi pve nedavalo zas tolik radosti..
Zacal jsem hrat BG,ktere me zacali bavit vice nez pve content.. obcas nejaka arena s kamaradem byla tez vetsi zabava nez stereotyp na DT.
No nic,presunu se do soucasnosti...
V teto dobe hraji hlavne shamana,, v pve resto v pvp ele. PvP me zacina bavit vice nez pve,nicmene jsem otevreny do obou smeru.Co se tyce zkusenosti v pvp tak jsou spise v souvislosti s BG,areny nejsou moji domenou i kdyz bych se rad mnohem vice angazoval.
Mym cilem je se ucit a bavit se pvpckem a kdyz zbyde cas pve....vim ze v teto dobe to nebude nic moc co se tyce raidu/premadu/aren moc valne,ale rad bych vkrocil do hry a do datadisku s vami. Verim,ze se zde neco naucim a pomohu v rozvoji guildy.