Zdravím Instinct, volám sa Filip Burian, som z Trnavy a mam 18 rokov. Momentalne studujem na strednej skole odbor obchod a podnikanie. Na WoW mam cas vzdy ked pridem zo skoly az do neskorej noci, ak nemam nejaky iny program, co sa cez skolsky rok moc nestava ale cez prazdniny to je ine. Snad sa tu nenajdu taky ktory zostanu v soku ked poviem ze piatok a sobotu vecer berem ako samozrejmost ze idem niekam von s partiou alebo frajerkou zabavit sa.
Meno postavy: ßell
Class: Warlock
Rasa: Blood Elf
Armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=%C3%9FellProfesie: alchemy / herb
Talenty: pvp destro / pvp affli
Lockovi som sa dlho nevenoval no po poslednej sezone som sa vykaslal s dk na pvp aj pve (
Yel). PvP z dovodu ze som si chcel zahrat nieco ine a pve z nedostatku casu na raidovanie na top urovni (guilda Stones). V sucastnej dobe hram s lockom cisto pvp a co sa tyka pve obcas si zajdem nejaky pug s hunterom (
Moocow). Myslim ze pve uspechy vas moc nezaujimaju, no aspom za zmienku snad stoji zabitie LK na 25 a par 25hm (viac dk achiv). Co sa tyka pvp za dk som hral iba koniec s6 a z casti s7. V s7 som v 2v2 s resto druidom hral na ratingu 2100, v 3v3 resto drood-dk-warr skoro dal 2200 ale nejak sme prestali hravat a rozpadlo sa to. Locka som hraval s7 len for fun nejake skrimishe ale poriadne som sa mu zacal venovat az teraz v s8. Pozbieral som furious gear za emblemy, vyfarmil wrath offset a pustil sa do toho. Viem ze win ratio moc dobre nevyzera, a urcite gear neni vsetko, ale rozhodne tie hp a resil co mi chybaju je citit ale nechcem sa na to vyhovarat, tak zatial robim co sa da a pomaly ho zlepsujem.
Co sa tyka premadov a podobnych akcii, nikdy nepoviem nie a velmi rad sa pridam. Par krat som spravil nejaky bg premade, ale nic preborneho. Skor si niekedy vecer len tak so znamymi / friends rad skocim nejake bg a trochu sa pohrame s alikmy
Preco prave k vam? Velmi rad by som bol v naj pvp guilde na realme, chodil s vami premady alebo sa dal s niekym dokopy na nejaky arena team, pripadne si nechal poradit a zlepsoval sa.