zdravim,
char: Agromaniac
vek: Je mi 17 let, jmenuji se tomas a jsem z Prahy
rasa/char/spec: BE, paladin, retri
prufese: JWC, eng
gear: furi, rele doplnky+wep
rank/titul: rival, battlemaster
nej rat: 2311 ve dvojkach, 2209 ve trojkach (momentalne i pres kladny pomery win/lose klesame...)
link:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Agromaniacproc chci do guildy? Jako dost velka cast lidi, zacinam si pribirat vic aktivit jinych nez wow a skoly taky pribyva tudiz nemam uz tolik casu na wow a prpojeni aren/BGs a raidu je tak casove narocne ze mi potom zbyva malo casu na PvP a to je spatne a samozrejme potrebnost pve gearu v pvp neni tak vysoka jak jsem si bezhlave myslel.
ucast na G akcich? samozrejme jsem online=jdu, v tomto ohledu jsem velmi aktivni...(vsak forty vi svoje:)
(maly dodatek pro ty co si me pamatuji z guildy, ano v guilde jsem byl chvilku a leavl sem ji, bylo to protoze sem jaksi konzultoval sve pvp snazeni s jednim retri paladinem co ma hodne pekne ratingy a on proste prosazuje ze pvp bez pve gearu neni ono, a moje neduha byla v tom ze sem mu docela bezhlave veril, prave kvuli tem vysokym ratingum...tudiz sem leavl a nasel si pve guildu...nicmene momentalne zjistuji ze pvp neni o tom jak chytre namixovat gear s pve gearem, ale hlavne o skillu...)
diky za odpovedi k prihlasce