Stargolem Scout
Poèet pøíspìvkù : 1 Body : 52440 Reputace : 0 Join date : 21. 07. 10
| Předmět: Stargolem-SP Sat Jul 24, 2010 5:24 pm | |
| Dobrý den, taaakze:), jmenuji se Michael, je mi 22let, a pochazim z karlovarského kraje. Jsem krátce po škole, a jako me zaměstnání jsme si vybral/jsem projektant/rozpočtář pozemních staveb. WoW hram cca 2 roky, z toho za priesta asi rok (played mam 31dni, 13hodin). Za tu dobu co hraji wow jsem zjistil, že hrát pve časem omrzí, jak člověk dává ty samé věci porád dokola, a proto sem se rozhodl tak trochu pro pvp. Reknu na rovinu, že sem neměl zatím žádné velké zkušenosti, ale dejte mi lidi, a nezkončím dokad se to nezmění. O vaší guildě sem zaslechl, že patří mezi top na našem serveru (nejen našem samozdřejmě), a proto bych se k vám tímto způsobem chtěl připojit. Tolik asi stručně k mé osobě. Zkušenosti mam z NAXX, ULDUAR, ICC atd, což je tady k ničemu. PvP jsem byl jen parkrat arenky s kamoskou shamanem, co jsme si sice padnuli strasne dobre do oka (SP+RS), ale pak jsme na sebe nemeli cas:(. BG je vetsinou jedine co chodim parsetkrat denne. Odkaz na armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Stargolem(nevim jaky eq uvidite, mam pvp i pve na shadow) Současně zastávám pozici GM ve své guilde B&W, která je čistě PvE, a proto bych jí chtěl leavnout-ale vedst ji budu z teoretického hlediska porád já s tím, že jsme tam všichni kamarádi a rka zabehnute mame, takze neni moc co vedst:) Co bych od vas ocekaval? jen nejake pvp nekolikrat denne:) | |
|
Akaforty Admin
Poèet pøíspìvkù : 379 Body : 70314 Reputace : 13 Join date : 06. 06. 09 Age : 32 Location : Morava
| Předmět: Re: Stargolem-SP Sun Jul 25, 2010 12:29 am | |
| Řekl bych, že nadějný případ Jsem pro | |
|
Exitusk Scout
Poèet pøíspìvkù : 9 Body : 54528 Reputace : 1 Join date : 28. 12. 09 Age : 35
| Předmět: Re: Stargolem-SP Sun Jul 25, 2010 12:54 pm | |
| Som taky za . Btw s tým pve máš pravdu | |
|
Yox Sergeant
Poèet pøíspìvkù : 17 Body : 52660 Reputace : 0 Join date : 15. 07. 10 Age : 34
| Předmět: Re: Stargolem-SP Sun Jul 25, 2010 5:20 pm | |
| | |
|
Akaforty Admin
Poèet pøíspìvkù : 379 Body : 70314 Reputace : 13 Join date : 06. 06. 09 Age : 32 Location : Morava
| Předmět: Re: Stargolem-SP Sun Jul 25, 2010 10:00 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Stargolem-SP | |
| |
|