Pump / warrior / arms35 years
miner 450 / enchanter 417
gear: all non-set, 2/5 furi + pve head onyx 25, shoulders+chest t9, weap s7 T1 axe one + two hand
season 3 duelist 2270 rating season 3
armoryProč k vám? Ještě včera jsem netušil, že vůbec existuje tak úspěšná guilda na poli pvp a to ještě na DT.
Info jsem dostal od Dudla a hodně vás vychválil. Chtěl bych ještě dát o sobě ve wow vědět a nebo zjistit, že už jsem vážně starý na nějaké výkony :-D.
Guild akce a má účast pokud bych byl online jsou samozřejmostí.
Pár slov od srdce:Tajně doufám, že mě u vás nikdo nezná (vzhledem k mé minulosti, GM, chinese gold seller, arena point seller etc. :-D), přijmete mě a já zapadnu do šedého průměru někam na 2200+.
Jsem docela nervák a je mi také vytýkáno, že beru wow-pvp moc vážně tak s nikým nevydržím hrát.
S3 Duelista 2270 jsem dal s druidem hráče Hitok / Rusko / lock a potom v s4 sezóně na rok a půk skončil.
Začal jsem někde uprostřed minulé s6 sezóny hrát na lvl 70 a to jen proto, že u mě na DT v alainční guildě Brothers in Eternity hrál číňan Shakeshadow, který mě kontaktoval na mobilní telefon z číny jestli mu nepomůžu prodávat goldy a poslal mi kód na WOTLK a nějaké gamecard kódy a 300Eur na účet na kafe s klienty :-D a tak jsem zase :X začal hrát.
První týden s7 jsem nabral vše nesetové relentless a dal s paladinem 1800 ve 2v2 a pak už jen nasraně skomíral na hnusném ratingu a čekal až naberu dost aréna bodů ovšem s ratingem 1500 +- takže docela dlouho abych vzal aspoň T1 zbraň.
Závěrem: mám na hovno rating a ze zoufalství hraji už s kdekým, dokonce jsem s mágem dal 1728 za dva dny ve 2v2. Nick mága Nielus Burning Blade
Určitě budu rád pokud mě vezmete do party a také zcela jistě unesu i odmítnutí.
Aspoň Blizzardu konečně přestanu za tu sračku platit :-D.
Díky
Pump